Koop Nike Air Max 200

Kommentare · 49 Ansichten

Koop Nike Air Max 200 Koop Nike Air Max 200

De rest van de constructie heeft een ingewikkelde buitenkant en een hele reeks levendige zomertinten en overbrugt maximalisme omdat het een oranje gaas maskeert met weboverlays van donkerzwart. Nike Air Max 200 Heren/Dames Swooshes, neuskappen en zelfs de tong trakteren op verschillende neons - sommige een fluorescerend zalmroze terwijl andere een Barely Volt - met complementaire tinten die bijdragen aan de interessant gesegmenteerde hielkap.Hoewel het nooit zo populair zal zijn als zijn retro-familie, doet Jumpman's gestaag groeiende lijn van gehybridiseerde silhouetten een lovenswaardige poging om ervoor te zorgen dat er meer aandacht op zijn manier wordt gericht door consequent nieuwe kleurstellingen aan zijn arsenaal toe te voegen. Nike Air Max 200 Schoenen Onder hen is de onlangs onthulde Jordan Air Max 200, die na te zijn verschenen in een op "Altitude Green" geïnspireerde make-over, zojuist een release heeft ontvangen in een variatie die de teamkleuren van #23's Chicago Bulls weerspiegelt.

Aangezien dit model dient als een gemoderniseerde versie van de Air Jordan 4, is het goed mogelijk dat dit nieuwere aanbod enigszins losjes is geïnspireerd op het klassieke "White Cement". Nike Air Max 200 Online Bestellen Het bovenwerk combineert neutrale tinten grijs en wit op de leren en synthetische constructies en voegt een mix van grijze tinten toe bovenop de suède overlays. Beneden is een gespikkeld behang aangebracht op het middenzoolstuk, net als de populaire bovengenoemde AJ 4-uitvoering, en injecteert doses "Challenge Red" in de zichtbare luchtbellen en inlegzolen.

De Koop Nike Air Max 200, ontworpen als een knipoog naar het nieuwe millennium, is naar voren gekomen in een gloednieuwe colorway die zeer bekend is bij liefhebbers van Swoosh-merken. Geïnspireerd door de originele Air Max 1 is deze lifestyle-runner gekleed in een witte mesh-basis en geaccentueerd met sportieve rode tinten die op de ronde overlays vallen. Slechts een paar weken geleden verscheen de Air Max 200 in een klassieke "Dusty Cactus"-kleur, geïnspireerd op de Air Max 93, wat de terugkerende strategie van Beaverton bevestigt om hun oog voor tijdloos design te demonstreren.

Bestaande uit witte en zwarte tinten geaccentueerd door een gedurfde vleugje groenblauw, is "Dusty Cactus" een geliefde Air Max-kleurstelling die het meest wordt geassocieerd met de Air Max 93, en nu is het klaar om weer terug te keren, dit keer op de gloednieuwe Mooiste Nike Air Max 200. Licht mesh en donker synthetisch materiaal worden gecombineerd op het gelaagde bovenwerk voor een inherent retro-look, een look die ongetwijfeld past bij de nom de guerre van deze AM 200. Ondertussen wordt branding tot een minimum beperkt via middelgrote zwarte Swooshes op de middenvoet en een groenblauw-gekleurd tonglogo. Een hiellipje biedt gevlekte details en een laatste Swoosh, terwijl het kenmerkende detail van de schoen onderaan komt via een grote blauwgroene Air Max-dempingseenheid in de hiel, omhuld met wit en zwart EVA-schuim.

www.themax200.com

Kommentare