Air Jordan 4 te Koop

Kommentare · 15 Ansichten

Air Jordan 4 te Koop Air Jordan 4 te Koop

Als er ooit een tool zou zijn die zo wild en toch zo vaak wordt gebruikt binnen het Jordan Brand-repertoire, zou het iets dierlijks moeten zijn. Air Jordan 4 Heren/Dames Over het algemeen verrast het mensen, hoewel ze nog steeds een modieuze kwaliteit behouden, wordt bont - vooral het ponyhaar van deze huidige versie - langzaam de status-quo met de Air Jordan 4 die nu meedoet aan het plezier. Met de volledig neutrale 'Black Cat'-kleurstelling treedt het paar in de voetsporen van zijn door Kentucky Derby geïnspireerde broer of zus, maar met veel meer op de avant-garde afdeling.

Air Jordan 4 te Koop

Officieel onthuld als onderdeel van Jordan Brand's Zomer 2021 Retro-collectie, wordt de Air Jordan 4 Schoenen "University Blue" eindelijk uitgebracht morgen, 28 april. Een ander voorstel van NIKE, Inc., gekleed in een University of North Carolina-vriendelijk kleurenpalet, het aanstaande paar biedt een hoogwaardige, erfgoedgedreven stijl. Zacht suède vormt het grootste deel van het bovenwerk van de schoen, terwijl mesh-componenten de mix op de tong en profielen binnenkomen.

Enkelflappen, overlays met het Jumpman-logo op de hiel en detaillering van de tussenzool wijken af ​​van de 'University Blue'-flair ten gunste van een cementachtige 'Tech Grey' die teruggrijpt op de inaugurele kleurstellingen van de vierde Air Jordan 4 Winkel. Resterende accenten genieten meestal van een sterk "zwart" contrast, maar labels op de tong introduceren een scharlakenrode tint aan de sneaker via een jersey-achtig label.

Air Jordan 4 te Koop Golf is tegenwoordig een even grote sport als alle andere. En ondanks dat ze vaak worden geassocieerd met een ouder publiek, pakken veel - zelfs jongere sneakerheads - geleidelijk hun eigen clubs op. Nike is zich hier absoluut terdege van bewust, omdat ze in een zeer korte tijd strategisch talloze Air Jordan 4 Golf-kleurstellingen hebben uitgebracht. De nieuwste, die de seersucker-looks van de vorige opties ondermijnt, zou zelfs buiten de baan stand kunnen houden.

Dankzij de mix van geel en groen is het paar ongetwijfeld doordrenkt met het DNA van de sport, de paletsignatuur van het altijd iconische Masters Tournament. Goedkope Air Jordan 4 Witte tinten zorgen echter voor een smakelijke basis en kleden zich door het profiel, de vetereenheid en zelfs de tussenzool. Zowel onder als langs de oogjes en Jumpman-branding nemen diepe grasachtige tinten het roer over, een directe aanvulling op het felgele dat subtiel langs de binnenkant van de tong zit.

www.snkrmall.com

Kommentare