Adidas ZX Flux Bestellen

Kommentare · 41 Ansichten

Adidas ZX Flux Bestellen Adidas ZX Flux Bestellen

Onder de meest legendarische sneakerdruk in Japan, heeft atmos een grote rol gespeeld in de zich ontwikkelende sneakercultuur, zelfs voordat het internet populair werd. Adidas ZX Flux Heren/Dames En ondanks dat ze nog steeds met Sean Wotherspoon aan hun ASICS-project werken, lijkt het erop dat ze ook hun handen vol hadden aan de adidas ZX8000, waarmee ze beelden van de getextureerde afwerking eerder op de dag plagen. Hoewel het slechts een kleine glimp is, is het paar overduidelijk luid, niet alleen in de kleur, maar ook in de materiaalkeuze, waarbij de typische armaturen van de basis worden verwisseld voor een dierlijk bont dat levendig oranje is geverfd.

Изображение

Het is officieel: de Olympische Spelen van Tokio 2020 zijn uitgesteld vanwege de COVID-19-crisis. Hoewel het nieuws zeker tientallen plannen met betrekking tot de wereldwijde competitie heeft doen ontsporen, is Adidas ZX Flux Aanbiedingen een van de weinige merken die klaar lijken te blijven om op koers te blijven, aangezien de Duitse sportkledinggigant geleidelijk op de Olympische Spelen geïnspireerde producten onthult. Het nieuwste komt in de vorm van een ZX Torsion. In één oogopslag is de nieuwste optie van het Boost-gedempte, Torsion-gestabiliseerde model niet al te verschillend van andere in de ZX-lijn.

Net als een recente ZX 8000, een co-creatie van adidas Skateboarding en Metropolitan, is het bovenwerk van gemengd synthetisch materiaal en textiel bekleed met zwart. Witte stiksels op de Adidas ZX Flux Goedkoop onderbreken echter het tonale schema à la Yeezy 350 v2 Oreo. Laterale 3-strepen verdelen groene, gele en blauwe biezen - details die ook de hiel sieren. Kanten dubraes met "TORSION" -merk en tooling over zowel de tussenzool als de buitenzool nemen enigszins deel aan het Olympische symbolenpalet, maar verbleken in hun knipoog naar het evenement in vergelijking met de fakkelafbeelding op het tonglabel.

Net als hij op het punt staat een lucratieve deal te sluiten met een bedrijfsmagnaat in de alcohol- / drankenindustrie, wordt Homer begrijpelijkerwijs boos op het ongegronde succes van zijn achterbakse vriend en ontspoort hij de hele operatie door het geheime ingrediënt aan een vol huis te onthullen. Adidas ZX Flux Bestellen The Simpsons, die regelmatig verwijzen naar klassieke films en historische momenten, verwijst naar The Phantom Of The Opera terwijl Homer zijn gezicht gedeeltelijk verborg met een badjas.

De volgende in de rij is de letter X, die zal worden vertegenwoordigd door het op X-Ray geïnspireerde "Inside Out" -pakket - een verzameling ZX 6000-modellen met voetafdrukafbeeldingen en doorschijnende elementen om een ​​gedeconstrueerde esthetiek te kanaliseren. Onder de drie paren van de toepasselijk nagesynchroniseerde "Kopen Adidas ZX Flux" bevindt zich een arrangement in Bright Cyan en Chalk Coral dat de nostalgische ZX 6000-kleurstellingen niet lijkt te repliceren.

http://www.schoenenplace.com

Kommentare